Listák

A Tartós bérlet előnyei

Tartós bérlet előnyei

Tartós bérlet előnyei

Csapatunkkal a kezdetektől azt kerestük, hogyan nyújthatnánk minél jobb és kényelmesebb szolgáltatást a magyar vállalkozásoknak céges autójukkal kapcsolatban. A tökéletes megoldás: tartós bérlet. De mik is a tartós bérlet előnyei? Össze szedtük a hosszú távú autóbérlés előnyeit!

Rohanó világunkban már egy 5-10 autós flotta üzemeltetése is komoly erőfeszítés lehet, akár egy külön munkatárs felvételét is indokolttá teheti. Ez elsőre furcsán hangzik, amikor a bérköltség így is az egyik legjelentősebb költség manapság. Amennyiben kiszámoljuk, hogy a nem időben befizetett biztosítások, adók, elmaradt szervizek milyen plusz költséget jelentenek, hamar ráébredünk, hogy igen is komoly összegekről van szó, egy bérautó pedig az összes problémát egy csapásra megoldja.

A legfontosabb tartós bérlet előnyök:

1.Adminisztráció

Napjainkban egyre nő a díjrendezetlenség miatt lemondott kötelező biztosítások száma a cégek körében. Ez a jelenség a cégek megnövekedett adminisztrációs terhével indokolható, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy az esetek nagy részében ez csupán a figyelmetlenségre vezethető vissza. Nagyon sok (nem tartós bérlet) ügyfelünk keres meg minket, hogy sajnos több tíz vagy akár százezer forintos fedezetlenségi díjat kell befizetnie, pedig ő mindig befizeti a csekket ha elé kerül. A rosszabbik, és sajnos nem ritka eset, amikor baleset után, derül ki, hogy a biztosító már megszüntette a szerződést, sokszor annak ellenére is, hogy belett fizetve. Természetesen ez a határidő után befizetett díjak eredménye. Az Univan-nál külön munkatárs végzi a bérautók biztosítási ügyintézését, így ilyen kellemetlenség biztosan nem fordulhat elő.

Tartós bérlet biztosítás

2.Szervizelés

A másik óriási segítség, hogy a használónak nem kell foglalkoznia a szervizeléssel, igény esetén a szervizelés időtartamára csere autót biztosítunk. Tartós bérbe adott autóinkat, a garancia idő lejárta után is az ország több pontján várják szerviz partnereink. A céges autók szervizelése nagy kihívást jelent manapság. A szerelő hiány, a megnövekedett várakozási idők, a rengeteg rossz minőségű alkatrész, mind nehezítik a gépjármű üzemeltetők dolgát. Szervizünkben rengeteg olyan esettel találkozunk, amikor az elmaradt, elfelejtett szervizelések akár milliós károkat okoznak, ami egy bérautóval egyszerűen elkerülhető.

Hosszútávú bérlet előnyök

3.Költség

A bérleti díj összege költségként elszámolható céges használat esetén. Erről bővebben itt olvashat.

4.Szabad forrás

Nem kell vállalkozása forrásait igénybe vennie. Így a szabadon maradt forrásokat a cég fejlődésére költheti, hiszen tudjuk, hogy nincs drágább forrás a saját forrásnál.

5.Nincs szükség hitelre

Cégének nem szükséges hitelt felvennie, ami hatalmas előny lehet amikor cége hitelképességét vizsgálják egy beruházás vagy bármilyen egyéb ügylet kapcsán.

6.Értékvesztés

Tartós bérlet esetén a bérlőnek nem kell számolnia az értékvesztéssel. Itt a képlet egyszerű: Normális piaci körülmények között, az újkori vételi ár és a későbbi eladási ár között milliós különbségek vannak.

7.Átláthatóbb költségek, egyszerűbb adminisztráció

A gépjárművel kapcsolatos költségek nem csak hogy könnyebben számolhatóak, de a bérleti szerződés lejártáig pontosan előre tervezhetőek. A könyvelők kedvenc megoldása a tartósbérlet, hiszen ebben az esetben autónkként egy számlát kell bekönyvelniük, ami természetesen a könyvelés költségeit is csökkenti.

8.A végén csak át kell ülni egy másik autóba

Az elavult, elhasznált járművek értékesítésével cégének nem kell foglalkoznia, ez teljes mértékben a mi feladatunk. Cégünk egyébként előző céges autóját kedvező feltételekkel beszámítja, így önnek azzal sem kell foglalkoznia.

Autóbérlés

9.Rugalmas szerződés

Az Univan-nál a szerződéseket céged igényeihez alakítjuk. Cégünkkel szerződésben álló ügyfeleink részére például saját járműveik szervizelésére is kedvező feltételeket biztosítunk, így saját járműveik részére is érvényesíthetik a tartós bérlet előnyeinek egy részét.

Tartós bérlet szerződés

A felsorolt előnyöket vállalkozása már egy autóval is élvezheti, nem szükséges flottát bérelnie. Ne habozzon, kérjen ajánlatot, szakértő kollégáink segítenek önnek megtalálni a legjobb megoldást céges autójával kapcsolatban!

 

Hosszútávú autóbérlés előnyei

Hosszútávú kisteherautó bérlés autóbérlés