Tartós bérlet előnyei

Csapatunkkal a kezdetektől azt kerestük, hogyan nyújthatnánk minél jobb és kényelmesebb szolgáltatást a magyar vállalkozásoknak céges autójukkal kapcsolatban! A tökéletes megoldás: tartós bérlet. De mik is a tartós bérlet előnyei? Össze szedtük a hosszú távú autóbérlés előnyeit!

Rohanó világunkban már egy 5-10 autós flotta üzemeltetése is komoly erőfeszítés lehet, akár egy külön munkatárs felvételét is indokolttá teheti. Ez elsőre furcsán hangzik, amikor a bérköltség így is az egyik, hanem a legjelentősebb költség manapság. Amennyiben kiszámoljuk, hogy a nem időben befizetett biztosítások, adók, elmaradt szervizek milyen plusz költséget jelentenek hamar ráébredünk, hogy igen is komoly összegekről van szó, egy bérautó pedig az összes problémát egy csapásra megoldja. Kérjen ajánlatot! 

A legfontosabb tartós bérlet előnyök:

1.Adminisztráció

Napjainkban egyre nő a díjrendezetlenség miatt lemondott kötelező biztosítások száma a cégek körében. Ez a jelenség a cégek megnövekedett adminisztrációs terhével indokolható, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy az esetek nagy részében ez csupán a figyelmetlenségre vezethető vissza. Nagyon sok (nem tartós bérlet) ügyfelünk keres meg minket, hogy sajnos több tíz vagy akár százezer forintos fedezetlenségi díjat kell befizetnie, pedig ő mindig befizeti a csekket ha elé kerül. A rosszabbik, és sajnos nem ritka eset, amikor baleset után, derül ki, hogy a biztosító már megszüntette a szerződést, sokszor annak ellenére is, hogy belett fizetve. Természetesen ez a határidő után befizetett díjak eredménye. A TR-vansnál külön munkatárs végzi a bérautók biztosítási ügyintézését, így ilyen kellemetlenség biztosan nem fordulhat elő.

Tartós bérlet biztosítás

2.Szervizelés

A másik óriási segítség, hogy a használónak nem kell foglalkoznia a szervizeléssel, igény esetén a szervizelés időtartamára csere autót biztosítunk. Tartós bérbe adott autóinkat, a garancia idő lejárta után is az ország több pontján várják szerviz partnereink. A céges autók szervizelése nagy kihívást jelent manapság. A szerelő hiány, a megnövekedett várakozási idők, a rengeteg rossz minőségű alkatrész mind nehezítik a gépjármű üzemeltetők dolgát. Szervizünkben rengeteg olyan esettel találkozunk, amikor az elmaradt, elfelejtett szervizelések akár milliós károkat okoznak, ami egy bérautóval egyszerűen elkerülhető.

Hosszútávú bérlet előnyök

3.Költség

A bérleti díj összege költségként elszámolható céges használat esetén. Erről bővebben itt olvashat.

4.Szabad forrás

Nem kell vállalkozása forrásait igénybe vennie. Így a szabadon maradt forrásokat a cég fejlődésére költheti.

5.Nincs szükség hitelre

Cégének nem szükséges hitelt felvennie, ami hatalmas előny lehet amikor cége hitelképességét vizsgálják egy beruházás vagy bármilyen egyéb ügylet kapcsán.

6.Értékvesztés

Tartós bérlet esetén a bérlőnek nem kell számolnia az értékvesztéssel. Itt a képlet egyszerű: Normális piaci körülmények között, az újkori vételi ár és a későbbi eladási ár között milliós különbségek vannak.

7.Átláthatóbb költségek, egyszerűbb adminisztráció

A gépjárművel kapcsolatos költségek nem csak hogy könnyebben számolhatóak, de a bérleti szerződés lejártáig szinte pontosan előre tervezhetőek. A könyvelők kedvenc megoldása a tartósbérlet, hiszen ebben az esetben autónkként egy számlát kell bekönyvelniük, ami természetesen a könyvelés költségeit is csökkenti.

8.A végén csak át kell ülni egy másik autóba

Az elavult, elhasznált járművek értékesítésével cégének nem kell foglalkoznia, ez teljes mértékben a mi feladatunk. Cégünk egyébként előző céges autóját kedvező feltételekkel beszámítja, így önnek azzal sem kell foglalkoznia.

Autóbérlés

9.Rugalmas szerződés

A TR-vansnál a szerződéseket az ön igényeihez igazítjuk. Cégünkkel szerződésben álló ügyfeleink részére például saját járműveik szervizelésére is kedvező feltételeket biztosítunk, így saját járműveik részére is érvényesíthetik a tartós bérlet előnyeinek egy részét.

Tartós bérlet szerződés

A felsorolt előnyöket vállalkozása már egy autóval is élvezheti, nem szükséges flottát bérelnie. Ne habozzon, kérjen ajánlatot, szakértő kollégáink segítenek önnek megtalálni a legjobb megoldást céges autójával kapcsolatban!

 

Hosszútávú autóbérlés előnyei

Hosszútávú kisteherautó bérlés autóbérlés