Listák

A legjobb 9 személyes kisbuszok 4 millió forintig!

Olcsó 9 személyes busz

Olcsó 9 személyes kisbuszok!

Az olcsó 9 személyes kisbuszok piaca néhány év alatt teljesen a feje tetejére állt.  A csillagászati árak, az új buszok minőségi problémái rendkívül nehéz helyzetbe hozzák azt, aki kisbuszt szeretne vásárolni. Mivel rengeteg ügyfelünk keres meg minket ezzel a problémával, ebben a cikkünkben a 9 személyes kisbuszt keresőknek szeretnénk segítséget adni.

A legjobb megoldás erre a problémára is bérbeadás szolgáltatásunk, de aki ragaszkodik a vásárláshoz készletünkön mindig talál néhány jó állapotú kisbuszt.

Vegyük tehát sorra a legjobb 9 személyes kisbuszokat az alsóbb árkategóriából:

Renault Trafic/ Opel Vivaro 9 személyes kisbusz

Renault Trafic 9 személyes kisbusz

Ebben a kategóriában is a Renault Trafic a legnépszerűbb választás. A jó alkatrész ellátottság és az egyszerű műszaki felépítés miatt jó választás lehet annak, aki nem szeretne túl nagy összegeket költeni az autó fenntartására. A hosszított Renault Trafic L2H1 9 személyes kisbuszban pedig az utasok mögött a csomagoknak is elég hely található. A 2.0 Dci motorral szerelt, 2006 utáni modell sajnos egyre nehezebben fér bele az árkategóriába, de a korábbi 1.9-es verzió is nagyszerű választás lehet. A típusról itt rengeteg további hasznos információt olvashatsz.

Ford Transit 9 személyes kisbusz

Ford Transit 9 személyes kisbusz

Szintén népszerű választás a Transit. Dinamikus motorjának, kényelmes utasterének köszönhetően jó társ a nagyobb utazásokhoz. Leggyakoribb 2.2 motorja láncos vezérlésű, a porlasztócsúcsok állapotát tanácsos rendszeresen ellenőrizni , ugyanis gyakran okoz komoly problémákat a motorban. Amennyiben a csúcsokat időben javítják, vagy kicserélik motorja megbízható, alkatrész ellátása megfelelő.

Volkswagen Transporter T5 9 személyes kisbusz

Volkswagen 9 személyes kisbusz

Sajnos a 9 személyes Transporter-ek is egyre nehezebben férnek bele az árkategóriába. A német autót kedvelők méltán népszerű választása a Transporter. Német autó révén, alkatrészei valamivel többe kerülnek. Jó választás lehet amennyiben magas felszereltségű, kényelmes autót szeretnél vásárolni. A felszereltségek lehetősége jóval nagyobb mint a francia, olasz kisbuszok esetében, ez persze nem jelenti azt, hogy nincsennek a piacon fapados verziók.

Természetesen rengeteg más típus is elérhető a piacon, sőt készletünkön is szokott lenni, ezek azonban a legnépszerűbb választások. Cégünknél mindig azt javasoljuk, hogy olyan típust érdemes választani amiből sok fut, mivel azokhoz jellemzően könnyebb alkatrészt vásárolni, illetve műhelyünkben is ismerjük az esetleges típushibákat. Amennyiben vásárolni, vagy bérelni szeretnél 9 személyes kisbuszt, kérj ajánlatot, kollégáink segítenek a megfelelő konstrukció megtalálásában.

 

 

További bejegyzések